Gene 34251
1. Колкото е по-висок тока, толкова по-добре
Тази истина е толк
ова стара, колкото света. Високите токчета удължават визуално краката, освен това имат и друго предимство – разнообразието. Те подхождат почти на всичко и позволяват да създадете множество различни образи.
2. Не забравяйте класиката
Присъствието на класически вещи в гардероба е просто задължително. Именно те формират основата на облеклото. Например за основа може да служат класически ризи или тениски в основни цветове – бяло, черно, сиво, синьо. Остава да подберете подходящи аксесоари, които да разнообразят вашият стил.
3. Играйте с цветовете
Вкарайте малко цвят в облеклото за да създадете един уникален образ. Именно умението да съчетавате различни цветове ще ви помогне да избегнете превръщането на дрехите в униформа. За начало определете какви нюанси подхождат на цвета на вашата кожа и коса. Всяка теори

4.
 Идеални дънки
Не става нищо без практика, така че не се страхувайте да експериментирате.
При много жени дънките са в основата на всяко облекло. Именно на тeхният избор трябва да отделите специално внимание. Голямото разнообразие на модели ще ви позволи да изберете дънки, които скриват недостатъците ви и подчертават достойнствата на вашата фигура.
 5.  Купувайте първо най-важното
Започнете пазаруването с най-важните покупки. След това
 добавете подходящи аксесоари и детайли. Така не само ще избегнете хаоса, но ще имате възможност и да спестите пари.
 6. Помислете
Редица изследвания показват, че голяма част от хората взимат решението за покупка на дадена вещ в рамките на първите три секунди. Психолозите ни уверяват за съществуването на  зависимост от спонтанно пазаруване на принципа “дойдох, видях и купих”. Но не е ли по-добре преди да закупите дадена вещ да помислите дали действително тя ви е необходима.