Пазаруване по Интернет

В общественото пространство се употребяват различни изрази като: пазаруване по Интернет, покупка от Интернет магазин, пазаруване онлайн. Независимо от това същността е една и съща – купувача няма възможност реално да “пипне” стоката, която се кани да закупи. Обикновено няма как в реално време да запита продавача – консултант за някой от потребителските качества на стоката. Редно е да очакваме, че от Интернет магазините ще се купуват повече познати стоки отколкото нови стоки, които са се появили на пазара.

Когато купувате от реален магазин обикновено плащате и получавате стоката веднага. При пазаруването онлайн минава определено време за доставка – ден, два или повече.

С какво е полезна нашата страница на клиентите? Клиента може да разгледа представянето на магазините от една категория стоки, например ОБУВКИ и да си избере най-добрия магазин, според него.

С какво е полезна нашата страница на собствениците на магазини? Собствениците също могат бързо да разгледат какво прави конкуренцията и да усъвършенстват своите магазини. Допълнително ние ще ви покажем нови, модерни инструменти на Интернет които увеличават посетителите на онлайн магазините, правят магазините  по – атрактивни за клиента. Това естествено води до така мечтаното рязко увеличаване на оборота.